Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

Behoefte:

Wij zoeken een update van ons logo en de huisstijl; waarin we het goede uit het verleden meenemen en in de toekomst ook in andere sectoren tot uiting kunnen brengen (bijvoorbeeld IT/farmacie/medisch personeel).

Het is de bedoeling dat er een logo komt voor al onze werkmaatschappijen (Van Hattem Infratech, VHI Uitzendbureau, Salland Intertech en Van Hattem Works).

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Van Hattem Infratech B.V. en ontlenen ons bestaansrecht al meer dan 20 jaar door technisch personeel (lassers, ijzerwerkers en ander voorkomend technisch personeel) te leveren voor grote projecten, zoals bijvoorbeeld het London Eye (Millenium Wheel), het vernieuwen van de Merwedebrug, wat de Noord-Brabant met Zuid-Holland verbindt via de A27 of grote offshore projecten, zoals recent een windmolenpark voor de kust van Schotland.

Van Hattem Infratech wil iedere medewerker en opdrachtgever de mogelijkheid geven om het beste uit zichzelf te halen. Van Hattem Infratech ondersteunt hen, doordat wij betrouwbaar en verregaand gespecialiseerd zijn in wat we doen en de beste omgeving daartoe faciliteren.
Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, hen maximaal risico’s uit handen nemen en hen helpen, altijd.
Voor onze mensen betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, goed werkgeverschap bieden op basis van respectvolle omgang en hen helpen, altijd. Wij stellen onze mensen in staat zich te ontwikkelen, te specialiseren en te onderscheiden om zo van meerwaarde te blijven voor opdrachtgevers.
Als je bij ons binnen bent, ben je binnen en staan wij als een leeuw naast- en als het nodig is ook voor- en achter elkaar om elkaar te helpen.

Doelgroep:

Onze doelgroepen zijn onze opdrachtgevers aan de ene kant. Daar hebben we al langdurige relaties mee en dat is de top van de industriële wereld in Nederland, Allseas, Huisman Kranenbouw, Mercon, HSM en IHC. Voor hen is herkenbaarheid belangrijk.
Aan de andere kant zijn onze mensen ons beste visitekaartje. Zij werken fysiek hard aan grote staalconstructies. Gespecialiseerd (vakbekwaam), werken graag samen, trots, ambitieus en betrouwbaar.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

ninahvdvliet
 • Logo & Huisstijl # 1094633 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer ninahvdvliet:

   Feedback is verwerkt

  2. VanHattemInfratech zegt :

   Hi Ninahvdvliet,
   Dank voor je inzending. Het werkt niet zo, als wij in gedachten hadden. Vind je wel? We vinden de Italic-versie sprekender. Dank voor je moeite en aanpassing!

  3. ninahvdvliet zegt

   Dat gevoel heb ik ook. Heeft u nog andere wensen voor de Italic versie?

  4. VanHattemInfratech zegt :

   Hi Ninahvdvliet, zou je het beeldlogo kunnen verwerken in het Italic font, maar dan zoals het in 'normale font' is? Alvast dank voor je moeite!

  5. ninahvdvliet zegt

   Yess dat kan, alleen is het oude lettertype alleen in italic, dus zou ik dan wel het nieuwe lettertype moeten gebruiken.

  6. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Logo & Huisstijl # 1094055 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. VanHattemInfratech zegt :

   Dankjewel Ninah, dat ziet er leuk uit. Hoe ziet het eruit wanneer er geen 'italic' wordt gebruikt? Dank voor je moeite en inzending!

  2. ninahvdvliet zegt

   Hoi! Bij deze font is er helaas geen andere optie dan italic. Ik zou eventueel kunnen kijken voor een ander font. Wel moet ik zeggen dat ik persoonlijk het italic mooi vind passen bij de 'vooruitgang' die jullie willen maken.

   Moet het font overigens alleen rechtop of de pijlen ook?

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Logo & Huisstijl # 1093670 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer ninahvdvliet:

   Een nieuw en modern logo, met de kenmerken van het oude logo. Aanpassingen zijn mogelijk :)

   Voor persoonlijk contact of meer info voor ontwerpen, ga naar www.graphink.nl of mail naar info@graphink.nl

   Ik hoor graag van u!

  2. VanHattemInfratech zegt :

   Hi Ninahvdvliet,
   Dank voor je inzending! We begrijpen het beeldmerk/logo, maar het spreekt ons nog niet echt aan. Zou je dit nog een draai in de goede richting kunnen geven? Dank voor je moeite!

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

Social Network