ClickCease Ontwerpen van Coen - Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider

Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: markwijering
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 359.00
  • Datum start : 03-06-2018 19:17
  • Datum einde : 18-10-2018 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 129
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp een logo voor een bedrijf dat 'industriële access' oplossingen verzorgt. Natuurlijk moet dit het mooiste logo ooit worden, doorontwikkelbaar, uitnodigen tot klandizie, enz. enz.

Jullie kennen het allemaal wel, maar dit keer is het misschien ietsiepietsie anders... Wij onderscheiden ons écht met onze diensten, dus we zoeken óók een onderscheidend logo. Daarnaast zijn er aardig wat mogelijkheden qua budget en onze ontwerpvraag. We zoeken vooraleerst een logo, maar als de samenwerking klikt dan komt de hele mikmak erbij én eten wij uit je hand! Een korte pitch is bijgevoegd in word format.

UPDATE 2/10/18:
Het onwerp van Marten Visser is bijna helemaal wat we willen. Wij willen daarom met hem gaan kijken of we de wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen. Inzendingen zijn nog steeds welkom, maar weet wel dat wij niet op kopieën van Martens resultaat zitten te wachten. Mocht je echter iets soortgelijks hebben dat ons ook aanspreekt, dan verdien je natuurlijk een eerlijke kans! Bedankt voor de vele fantastische inzendingen trouwens!

UPDATE 10/10/18
Beetje suf misschien, maar de ontwerpen van Marten komen heel erg overeen met het logo dat op IAS.COM staat, dat hadden we misschien beter kunnen verifiëren... Om verwarring te voorkomen willen we toch wat meer wijzigingen doorvoeren. Voor nu staat daarom Yvaanaas ontwerp bovenaan. De kleurstelling moet nog steeds een pthalo(paarsig)blauw worden (wat ik nog niet echt terug heb gezien in de ontwerpen). Verder mag het lettertype dat achter IAS staat (voor Industrial Access Services wel iets steviger zijn. Maar wat het logo betreft zijn we er dus bijna uit! Bedankt voor jullie inzet tot nu toe!

UDATE 16/10/18
We hebben een WINNAAR! Marten Visser gaat het uiteindelijke design uitwerken. Bedankt voor al jullie inzendingen, in het bijzonder Trendymix en Yvaanaa, DANK!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

UPDATE 10/10/18
Pthaloblauw dus. We willen graag met contrastkleuren werken om eventueel onderscheid aan te brengen tussen de verschillende divisies. Zoals het er nu echter bij staat met het logo - zowel de versie van Marten als van Yvaanaa - kan het prima in één kleur. Suggesties m.b.t. de contrastkleur(en) zijn welkom.

Coen
  • Logo & Huisstijl # 900849 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 900844 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 865215 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 865157 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Coen:

      Beste Mark,

      Vandaag is het dan eindelijk de laatste dag. Er zijn veel mooie, creatieve ontwerpen ingezonden.

      Ik wens u en uw eventuele compagnons enorm veel succes en plezier bij het uitkiezen van een logo!

      Met vriendelijke groet,
      Coen

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 864899 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Coen zegt

      In dit ontwerp komt wederom weer een 'vogelsoort' terug. Deze keer op een minder opvallende manier waardoor het een betere industrie-uitstraling heeft. Hoor graag wat u hiervan vindt.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 864804 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Coen:

      Beste Mark,

      Hierbij een derde logo voorstel. Bedankt voor de positieve reactie op de vorige twee. Aangezien er enigszins een spanning kan ontstaan bij het beeldmerk, hierbij een weer totaal andere variant.

      Hoor graag een reactie tegemoet.

      Met vriendelijke groet,
      Coen

    2. markwijering zegt :

      Weer een hoogstaand resultaat Coen, bedankt!

    3. Coen zegt

      Hartelijk dank. Komt er al iets naar boven op het gebied van voorkeur?

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 863740 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Coen:



      Beste Mark,

      Hierbij een tweede voorstel voor een logo. Wederom hoor ik ook hier graag feedback op.

      - - -

      Het logo kan bestaan uit de volgende onderdelen:
      - Alleen het beeldmerk
      - Alleen de tekst
      - Gecombineerd
      - Eventueel zonder het tussenstreepje.

      Uiteraard is het logo prima te combineren met de gewenste kleuren, bijvoorbeeld: de signaalkleuren (geel, oranje, rood) & marine – blauw.

      De beschikbare bestandsformaten voor dit logo zijn: PNG, JPG, JPEG, AI, PSD, PDF

      - - - - -

      Onderbouwing:

      In de titel van de wedstrijd staat nadrukkelijk vermeld dat Industrial Access Services opzoek is naar een smoel. Vandaar dat er een beeldmerk bijgemaakt is van een adelaar, waar een ‘smoel’ van is te zien. Waarom heb ik gekozen voor een adelaar? Kort gezegd; Een adelaar wordt de koning der vogels genoemd, in China betekent dit symbool zelfs kracht en sterkte. Aangezien in de bijgevoegde briefing gesproken werd over een aantal concurrenten, leek het mij erg gepast deze adelaar te kiezen. Hierbij komt het neer dat uw bedrijf boven die van de concurrenten staat.

      Daarnaast past het ook bij: climbing and diving. Zo stijgt een adelaar gemakkelijk en duikt het snel naar zijn prooi.

      Verder is het een enorm modern logo die tijden mee kan gaan. Het is erg herkenbaar en straalt zeker professionaliteit en vertrouwen uit. Hiermee zult u klanten zeker aantrekken en deze service vol kwaliteit kunnen verlenen.

      Hoor graag een reactie tegemoet. Heel veel plezier en succes met een mooie beslissing maken voor een nieuwe logo!

      Met creatieve groet,
      Coen

    2. markwijering zegt :

      Hallo Coen!
      Tot nu toe vind ik dat jij de mooite dingen hebt gemaakt van iedereen. Ik moet alleen nog even kijken of het past bij het 'beeld' dat wij voor ogen hebben. Op een bepaalde manier is daar natuurlijk een spanningsveld. Je bent in ieder geval een goede ontwerper! Bedankt voor je creativiteit tot dusver!

    3. Coen zegt

      Heel erg bedankt voor het compliment. Mocht u een ander idee hebben wat betreft het beeld kan ik dat vast en zeker voor u realiseren. Ik hoop u zo goed mogelijk te kunnen helpen en zeker deze opdracht te kunnen krijgen!

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 863554 voor Industrial Access Services zoekt een smoel! - industrial access, climbing & diving provider wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Coen:

      Beste Mark,

      Hierbij mijn eerste inzending. Hoor graag een reactie tegemoet.

      Door het lezen van de briefing en het bekijken van de concurrenten, kwam mij te binnen dat het ging om een modern logo, die bij deze tijd past.

      Het logo staat voor touwen. Het logo is geïnspireerd door het logo van Rent2Rescue, die bijgevoegd was in het Word document.

      De kleuren zijn gebaseerd op de aangegeven kleuren hieronder.

      Eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. Hoop op een spoedige reactie om u zo goed mogelijk verder te helpen.

      Met vriendelijke groet,
      Coen

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network