Logo en opmaak touringcar

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Aleto
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 300.00
 • Datum start : 09-01-2015 13:59
 • Datum einde : 23-01-2015 13:56
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 42
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Voor ons touringcarbedrijf Aleto Touringcars zijn wij op zoek naar een nieuw modern logo met beeldmerk EN een bijbehorend/passend design voor op onze touringcars.

Het logo moet fris ogen en wij verwachten enige samenhang tussen het tekstuele logo en het beeldmerk. Het Beeldmerk moet ook stand-alone gebruikt kunnen worden en herkenbaar zijn, en daarbij moet het tekstuele logo uitwisselbaar kunnen zijn voor andere handelsnamen (evt. met een andere kleur beeldmerk).

Het beeldmerk + logo wordt geplaatst op onze witte touringcars. Het logo en/of beeldmerk moeten van afstand herkenbaar zijn.

Om de bussen verder aan te kleden, zoeken wij ook een herkenbaar ontwerp voor op de zijkanten van de bussen. Dit ontwerp moet niet te complex zijn aangezien de bestickeringskosten dan de pan uit rijzen/reizen ;) (we moeten 9 touringcars aan 4 zijden bestickeren).

Ons idee is om over de lengte van de bus een vorm te maken van bijv zwart + accentkleur. Deze accentkleur kunnen wij dan per handelsnaam anders maken, zodat duidelijk is dat het een andere firma is maar toch bij elkaar hoort. Wij zaten hierbij te denken aan een soort (dubbele) ribbon of ander eenvoudige maar toch opvallende en leuke moderne vorm (geen ouderwetse lijntjes). Maar mogelijk dat u als ontwerper een ander leuk idee heeft voor een passende aankleding.

Wij zijn NIET op zoek naar een ontwerp voor briefpapier, enveloppen o.i.d., enkel een beeldmerk+logo en een ontwerp voor op onze bussen.

Indien benodigd kunnen wij een profielfoto van een bus aan u leveren om een design in te kunnen tekenen.

Bedrijfsomschrijving:

Aleto Touringcars is een touringcarbedrijf met 15 bussen en actief met 4 handelsnamen: Aleto Touringcars, Froggy Tours, Uitgaansbus en Limburg Tours.

Doelgroep:

Zakelijk, MKB, particulieren

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Onze logo hoofdkleur is nu rood, maar deze wordt op onze bussen al in wit-negatief op de bus gebruikt. Wij zijn niet gebonden aan rood en ontwerpen met andere kleurstellingen zien we dan ook graag tegemoet.

Een voorbeeld van wat wij bedoelen staat hier: http://www.rigacup.lv/winter/eng/wp-content/plugins/widgetkit/cache/gallery/563/Hansabuss%2049-ea2d2f91d9.jpg .
Het betreft hier een duidelijk beeldmerk (de ronde H(A)), in 3D uitgevoerd, met daarnaast een duidelijk tekstlogo. Ook leuk gedaan bij deze collega is het beeldmerk in het bus ontwerp weer terug te laten komen.

Brandbrains
 • Logo & Huisstijl # 433700 voor Logo en opmaak touringcar wedstrijd Klacht indienen
  1. Geen commentaar

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 433701 voor Logo en opmaak touringcar wedstrijd Klacht indienen
  1. Aleto zegt :

   Kan je ook een blauwe variant maken in de Uitgaansbus.nl stijl van het logo? Dit logo zullen we niet gaan vervangen, maar het bedrijfslogo komen mogelijk wel in het blauw erbij

  2. Aleto zegt :

   En zo bij Froggy tours het logo nog wat speelser kunnen? misschien het beeldmerk op een of andere manier op een kikker laten lijken (terwijl het wel duidelijk het beeldmerk blijft)? Of misschien het Froggy tekstlogo nog iets speelser maken? (ik zie dat je dit met de G's al een beetje gedaan hebt)

  3. Aleto zegt :

   Blauwe variant laat maar zitten, dat is in PS of PSP zo gedaan zien ik al. Kan je wel een 3-color variant maken voor Limburg Tours met deze kleuren: http://www.limburg.nl/dsresource?objectid=limburg:4190&versionid;=&disposition=inline
   Graag versie met en zonder leeuw

  4. Brandbrains zegt

   De wedstrijd is inmiddels gesloten, dus wij kunnen geen nieuwe ontwerpen uploaden. Misschien kunt u ons een e-mail sturen naar post@brandbrains.nl

  5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 433699 voor Logo en opmaak touringcar wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Brandbrains:

   Excuses voor de typefout in touringcars.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 432863 voor Logo en opmaak touringcar wedstrijd Klacht indienen
  1. Aleto zegt :

   Goed geluisterd naar de opdracht. Een duidelijk beeldmerk, met een rustig tekstlogo. Alleen erg jammer van de typo bij tourinGcars

   Is het tekstlogo een standaard font?

   Kan je ook een variant maken van hetzelfde beeldmerk maar dan met een groene accentkleur en FROGGY tours als tekstlogo?

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 432862 voor Logo en opmaak touringcar wedstrijd Klacht indienen
  1. Aleto zegt :

   Leuk, maar het beeldlogo zou ik achterop plaatsen en niet op de kop. Dit is dan ook een Engelse bus.

   Kan je dit ook intekenen bij ons voorbeeldbestand?

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network