ClickCease Ontwerpen van 123dezign - Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled

Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

  • Wedstrijd van: Target
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 589.00
  • Datum start : 16-02-2014 00:08
  • Datum einde : 21-02-2014 17:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 23
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik heb een stichting - TARGET-RCI (Research, Consultancy, Innovation) en een eigen bedrijf (Target Boers-Doets Research & Consultancy), maar wij gaan een nieuwe fase in. Ik zoek ook een pakkendere naam via Brand Supply. Ik verricht onderzoek, geef presentaties/workshops en ontwikkel schriftelijke informatie. Dit alles op het gebied van huid en slijmvliesreacties bij de doelgerichte kankertherapieën (in het Engels targeted therapy). De huid en slijmvliesreacties zijn mijn speerpunten waarvoor ik internationaal erkend ben als expert, maar ik behandel ook de andere bijwerkingen. Veel mensen vinden het lastig om de bijwerkingen te behandelen, maar als je de basisprincipes kent, zijn de meeste bijwerkingen vrij makkelijk onder controle te krijgen. Heel belangrijk, want veel patiënten stoppen nu met de behandeling vanwege deze bijwerkingen. Ik breng daar verandering in. De stichting richt zich op de patiënten en hun naasten en mijn bedrijf op de hulpverleners (artsen/verpleegkundigen)

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

123dezign
  • Logo & Huisstijl # 306162 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      In diapositief.
      Het is handig om de inzendingen die vervallen, even te verwijderen. Brandsupply staat een maximum van 15 inzendingen toe. Deze heb ik op 1 na al gehaald ;D Groet!

    2. Target zegt :

      Je hebt hard gewerkt:) Deze vind ik ook erg mooi! Ik weet niet waar ik ze kan verwijderen:) Is ook niet nodig, want wij nemen deze! Gefeliciteerd!!! Ik neem aan dat de verdere uitwerking van de producten niet via deze site loopt? Ik weet ook niet hoe ik moet afmelden. Kun je mij hier doorheen loodsen?

    3. 123dezign zegt

      Super ;D! Volgens mij kan de winnaar worden aangewezen als de wedstrijd is beëindigd: in dit geval op de datum 1 maart of door BrandSupply te vragen de wedstrijd nu te beëindigen. Op dat moment krijgt u een mail van BS dat u de winnaar kunt aanwijzen en ontvangt u alle gegevens om contact te maken zodat we verder kunnen met de uitwerking. Hartelijke groet!

    4. Target zegt :

      Ik heb ze gebeld, wacht nu op hun reactie

    5. Target zegt :

      we willen graag beide. De dia variant en de gewone. Een voor mijn stichting, een voor mijn bedrijf. Ik weet nog niet wat voor wat maar beiden moeten in Engels en Nederlands

    6. 123dezign zegt

      Komt goed! Gaan we regelen.

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 306090 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      Als er voor wordt gekozen om een Nederlandse variant te gaan gebruiken (met NL onderschrift in onderkast) is het misschien goed om het onderschrift in de Engelse variant ook in onderkast te zetten ipv kapitalen. Bijgaand het voorbeeld er van. Hartelijke groet!

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 306088 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      bijgaand het logo ter illustratie nog even in goudkleur en met Nederlands onderschrift. Omdat in het Nederlands dit onderschrift een stuk langer is, is dit onderschrift straks als briefhoofd niet meer leesbaar (te klein). Daarom zal het in het Nederlands in onderkast moeten (geen hoofdletters) om het leesbaar te houden. De Q heeft als Quality 'gadget' alleen geen waarde meer in de nederlandse vertaling voor 'Kwaliteit'. Wellicht de slogan gewoon altijd in Engels houden. De tekst 'Quality for life' is denk ik voldoende ingeburgerd om door iedereen te worden begrepen ;D

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 306086 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      Bijgaand zoals de eerste uitwerking: alleen de Q in oranje pms 021 met 'Solutions' in onderschrift (onderschrift in kapitalen gezet).

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 305487 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      Bijgaand de logo's qua kleur uitwerking / varianten even naast elkaar zodat gemakkelijker een vergelijk te maken hebben. Deze uitwerkingen zijn in vol rood (pms Red 032) en vol oranje (pms Orange 021). In de oranje varianten een cirkel met 'goud kleur'. Hartelijke groet!

    2. Target zegt :

      je hebt gelijk - de eerste is de beste. Wil je die dan nog een keer maken, dan nu met de I en Solutions erin. Voor de Nederlandse materialen moet het logo ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Zoiets als "Oplossingen voor Bijwerkingen door Doelgerichte Therapie - voor Kwaliteit van Leven"?

    3. Target zegt :

      Wil je hem toch nog een keer in het goud maken? Het logo zal het meest in PowerPointslides en in mijn e-mails gebruikt worden, dus daar moet het krachtig maar niet te dominant in naar voren komen.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 305057 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Target zegt :

      iets te zoet

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 305055 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Target zegt :

      mooie oranje kleur. Ik mis nog net een beetje daadkracht, durf, vastberadenheid.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304949 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer 123dezign:

      Bijgaand nog een uitwerking met de Q tussen oranje en goudgeel in. Het is leuk om naar de betekenis van kleuren te kijken. Oranje staat voor energie, optimisme, warmte, innovatie en de wil om te slagen. Paars/violet staat voor spiritualiteit, wijsheid, bescherming, genezing. Belangrijk is dat de Q wel goed leesbaar en herkenbaar blijft. Als er teveel mee gebeurd (qua vormgeving) gaat het ten koste van de leesbaarheid ;)

    2. Target zegt :

      Sorry voor de late reactie. Ik ben deze week heel veel onderweg. Vanaf vrijdag avond gelukkig meer rust. Ik had het vermoeden al van de kleuren, maar wilde het graag zien. Het moet dus iets met oranje worden. Toch maar de krachtigere kleur oranje met goud accentje wellicht? Bv de buitenste rand van de Q oranje en binnenin goud of iets? De I is prima zo, M en A zou ik toch liever de strakkere versie vanuit het begin willen hebben. De nadruk moet liggen op strak en professioneel met een knipoog naar speels zoals nu met for quality of life. Die balans vind ik mooi.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304925 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      Met een warme kleur roze/paars. Het ringetje binnenin de Q vormt samen met het staartje van de Q een loep, symbool voor onderzoek en focus. Het lettertype is aangepast (accent bij de i, m en a).

    2. Target zegt :

      wil je het logo in rood laten zien? Dit roze associeert met borstkanker.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304753 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      Voordat ik begon met het bedenken van een naam en het bedenken van een ontwerp, had ik inderdaad al gezocht naar uw LinkedIn profiel en gekeken op Research Gate voor meer achtergrond informatie, sfeerbeeld en vaktermen ;D
      Bijgaand het logo waarbij de kleur oranje is vervangen voor de kleur goud. Dit zou in drukwerk ook de steunkleur Goud kunnen zijn. De combinatie met het antraciet grijs (of zilver) is dan erg chique. Ik zou voor de Stichting niet het logo aanvullen met tekst, maar in de uitwerking van de stationery (en later op de website) in tekst aangegeven om welke peiler het gaat. Ik zal daar nog eens over nadenken. Om de slogan 'quality of life' in de Q te plaatsen wordt helaas te klein / niet leesbaar. Maar op een website is met de Q later zeker wel leuke dingen mee te doen in combinatie met deze slogan, bv middels een effectje bij een mouse over de Q oid, hartelijke groet!

    2. Target zegt :

      Bedankt voor de uitleg! Stationery zegt mij niets - maar dat komt nog wel.
      Ik hou heel erg van deze kleurcombinatie, maar op de een of andere manier mist het nu wat power. Ik vond de extra ring in de Q zoals bij het ontwerp waar ik drie sterren aan heb gegeven ook erg sprekend. Wellicht kan een kleur die tussen goud en oranje in ligt? Of het oranje krachtiger? Of gecombineerd? Of een geheel andere kleur zoals rood of diep paars?
      En de I in het ontwerp lijkt mij zowel met een streepje onder als boven krachtger.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304728 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      Nog een variant, met daarin meegenomen het accent op controle.

    2. Target zegt :

      dit ontwerp staat verder af van wat ik zoek

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304727 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      Variant met 'solutions'

    2. 123dezign zegt

      Door in dit logo de Q een accent te geven, kan er bij de uitwerking van een huisstijl nog gewerkt worden met "For quality of life". BV op achterkant visitekaartje, onder aan briefpapier etc.

    3. Target zegt :

      Het wordt steeds beter!!! Ik vond de oranje kleur niet helemaal mijn ding, maar met for quality of life erbij lijkt het meer goudkleurig. Dat vind ik heel chique en warm. Door de strakke grijze letters heeft het toch ook iets zakelijks. Ik zat zelf nog te denken aan de woorden for quality of life in de Q te zetten en als je op de website erop gaat staan dat de woorden dan groter worden. Maar ik weet niet of dit iets is. Als je mijn naam googled - Christine B. Boers-Doets zie je wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Mijn LinkedIn profiel heb ik net aangepast, maar ga ik weer omgooien in een gedeelte naar hulpverlener (verwijs dan naar mijn bedrijf) en patienten (ik verwijs dan naar de stichting). Maar de woorden op LinkedIn geven wel aan waar het bij mij om draait.
      En als je dit logo vertaalt naar de stichting - dan zou het bv. IMPAQTT Foundation worden?

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304693 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      IMPAQTT: impact op periode in iemands leven, de doelgerichtheid, betekenis en resultaatgerichte van de behandeling, TT (targeted therapy). De Q kan staan voor Quality of Life, geeft hier ook betekenis aan payoff waar 'research' in voorkomt... Q wordt een loep / focus op target.

    2. Target zegt :

      Dit is al behoorlijk in de richting wat ik zoek. Dat Quality of Life erin verweven vindt ik prachtig, want hier draait alles om, maar is voor veel hulpverleners veel te zweverig. In de ondertitel ligt de nadruk te veel op zoeken i.v.m. research - ik zoek hierin iets meer oplossing gerichters. Solution. Controlled. Want heel veel oplossingen heb ik al - dat wil ik via mijn bedrijf met anderen delen.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 304690 voor Logo Targeted Therapy Side Effects Controlled wedstrijd Klacht indienen
    1. 123dezign zegt

      IMPAQTT: impact op periode in iemands leven, de doelgerichtheid, betekenis en resultaatgerichte van de behandeling, TT (targeted therapy). De Q kan staan voor Quality of Life.

    2. Target zegt :

      Je andere ontwerp is iets pakkender

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network