ClickCease Ontwerpen van MellGraphics - Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica

Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Salon Edelweiss
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 170.00
  • Datum start : 13-08-2017 21:04
  • Datum einde : 27-08-2017 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 34
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik wil graag een logo en huisstijl ontwerp met een frisse uitstraling en op de natuur geïnspireerde kleuren. Het logo gaat gebruikt worden voor mijn schoonheidssalon met bedrijfsnaam: Salon Edelweiss. Uiteraard moet de Edelweiss-bloem in het logo voorkomen!
Mijn behandelingen worden gegeven met bio cosmeticaproducten die milieu- en diervriendelijk worden geproduceerd in Oostenrijk.
Mijn doelgroep is gericht op vrouwen in de leeftijdscategorie van ongeveer 25-65 jaar die bewust in het leven staan en respect hebben voor de natuur en voor hun huid.

Bedrijfsomschrijving:

Bedrijfsnaam in logo moet zijn: Salon Edelweiss

Doelgroep:

Vrouwen in de leeftijdscategorie van ongeveer 25-65 jaar die bewust in het leven staan.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Natuurlijke kleuren, zoals groen hebben mijn voorkeur
Frisse uitstraling
Edelweiss bloem!
Bedrijfsnaam: Salon Edelweiss
Duidelijk leesbare en moderne letters

MellGraphics
  • Logo & Huisstijl # 762035 voor Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      bij deze een bijpassende huisstijl :)

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760970 voor Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      Nogmaals dank voor de fijne snelle feedback :)

    2. MellGraphics zegt

      Ik weet niet of een groene belijning om witte blaadjes mooi zal zijn. Ik zou eerder kiezen voor geheel wit, want anders wordt het schreeuwerig :)

    3. Salon Edelweiss zegt :

      Hallo bedankt voor de aanpassing. Een witte ondergrond heeft mijn voorkeur, zwart/grijs vind ik te donker voor bv. visitekaartjes en briefpapier. Wat mij opvalt is dat het woord edelweiss op de witte ondergrond nu helaas niet leesbaar is. Zou je die letters misschien grijs kunnen maken zoals in je eerdere ontwerpen? De bloem vind ik zo prima, wel met groene belijning toch bij je bovenste ontwerp op witte ondergrond? Dat vind ik juist wel mooi en goed gelukt :-) En de "A" in het woord salon daar twijfel ik nog een beetje over, ik mis het horizontale streepje nu toch een beetje aangezien het woord nu groter is en meer opvalt (hoop dat je snapt wat ik bedoel...)Kun je hier iets mee? Superbedankt weer voor je moeite!

    4. MellGraphics zegt

      Dankjewel voor je snelle feedback :)

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760759 voor Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      Bij deze :)

    2. Salon Edelweiss zegt :

      Bedankt weer voor je inzending! Zou je svp de edelweiss bloem kunnen aanpassen? De omranding mag groen blijven en het hart van de bloem ook, maar had de bloemblaadjes graag in het wit gezien. En ik vind het jammer dat de letter W een beetje wegvalt achter de bloem en niet goed zichtbaar is, kun je hier nog iets aan doen wellicht? Eventueel nog andere lettertypes, zodat ik kan kijken wat mij het beste past. Dank voor je moeite.

    3. Salon Edelweiss zegt :

      En het woord salon zou iets groter mogen :-) in verhouding tot het woord edelweiss ;-)

    4. MellGraphics zegt

      Bedankt voor de feedback. Ik zal het vandaag in orde maken :)

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760618 voor Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica wedstrijd Klacht indienen
    1. Salon Edelweiss zegt :

      Ik vind het een leuk ontwerp. Weer even wat anders door dat speelse steeltje aan de Edelweiss bloem! De letters zijn me wat te sierlijk. Zou je een ontwerp kunnen maken die wat strakker is qua letters en makkelijker leesbaar van een afstand gezien? Dat zou top zijn! Dankjewel!

    2. Salon Edelweiss zegt :

      Het lettertype in je eerste ontwerp vind ik nl wel erg mooi! Wellicht kun je dit op een of andere manier combineren met je tweede Edelweissbloem? Heel erg bedankt!

    3. MellGraphics zegt

      Dank u wel voor uw feedback :)

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759424 voor Ontwerp fris en natuurlijk logo+huisstijl voor beautysalon Edelweiss met bio-cosmetica wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      Hallo,

      Bij deze mijn ontwerp :)

      Met vriendelijke groet,
      Melvin

    2. Salon Edelweiss zegt :

      Hallo Melvin, dank voor je ontwerp. Bij je tweede inzending vind ik de bloem iets teveel blaadjes hebben. Dat is in het eerste ontwerp wat meer in balans ;-) Alleen de naam is nu in verkeerde volgorde, ik heb liever eerst Salon en dan Edelweiss :-) Misschien kun je de bloemblaadjes iets minder strak maken in je eerste ontwerp, dus wat onregelmatiger (niet allemaal in dezelfde grootte) zoals in de natuur. Dank voor je moeite!

    3. MellGraphics zegt

      Niks te danken en bedankt voor de feedback. Ik neem het mee in het nieuwe ontwerp :)

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network