ClickCease Ontwerpen van Eva - Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau

Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Anna Smit
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 459.00
  • Datum start : 07-11-2018 13:11
  • Datum einde : 19-11-2018 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: .jpg,.jpeg,.ai,.pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 127
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Beste ontwerpers. Ik heb jullie misschien op het verkeerde been gezet door de puzzelstukjes en mijn oude logo. Je ziet ook dat degene zonder de westerse puzzelstukjes het hoogste scoren. Maar goed ik was misschien onduidelijk. Ik zoek nadrukkelijk niet wat ik al had. Ik ben zelf niet heel creatief op dit vlak en verder dan dat kwam ik niet daarvoor heb ik jullie nodig. Verder waardeer ik het heel erg als jullie een toelichting meezenden wat de gedachte er achter is.
Ik zoek dit:

Het logo moet er uit springen en uniek zijn en lang mee kunnen. Er zijn veel onderwijsbureaus dus het moet/mag opvallen.
Kern is Leren en dat doe je nooit alleen. Het gaat er om dat ik als onderwijskundige iets breng, of de school op weg help wanneer ze vastlopen of een volledige innovatie ga begeleiden. Zou fijn zijn als dat zichtbaar wordt.
Het kan gaan om interim-management of onderwijskundige opdrachten. Het werk dat ik doe zal altijd op een school/onderwijsinstelling plaatsvinden. Focus op voortgezet, beroepsonderwijs (Geen basisonderwijs).
Ik sta voor concreet werken met concrete resultaten zodat de scholen weer zelfstandig verder kunnen.
Het logo moet ook te gebruiken zijn voor visitekaartjes, offertes en facturen

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Eva
  • Logo & Huisstijl # 910603 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      Hai Anna, dank voor de waardering. Hierbij een voorstel voor de huisstijl. Vooral de visitekaartjes met gekleurde kernlaag passen dan wel heel mooi bij de rood/roze kleur in het logo en vallen bovendien behoorlijk op. vriendelijke groet, Eva.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909932 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      Hai Anna, op de laatst ingediende nog een variatie. De eerste poot van de A is hier luchtiger. De trap-omhoog/boekenstapel komt nu mooi uit en vormt de verbintenis met het woord "onderwijsbureau". groet, Eva.

    2. Anna Smit zegt :

      Dank je wel erg leuk

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909706 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909705 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      Hai Anna, zoals je vroeg heb ik nog met de boeken zitten spelen. Ook gecombineerd met andere lettertypes met een "aparte A". Voor de laatste heb ik een nieuwe stapel boeken gebouwd, door de A heen a.h.w. Benieuwd naar je reactie! groetjes, Eva.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909249 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      De tweede, een trap van boeken. Met de boeken/leren kom je hogerop. Ook hier een lettertype met een wat andere A. Kleuren kunnen altijd aangepast. Als deze ontwerpen je aanspreken kan ik naar de huisstijl kijken. groet, Eva.

    2. Anna Smit zegt :

      Leuk met de boeken. Zou de verhouding nog iets anders kunnen?

    3. Eva zegt

      Dank voor je waardering! Wat wil je anders qua verhouding?? Boeken groter of kleiner t.o.v. de naam? Of Onderwijsbureau groter kleiner t.o.v. je naam? Of het perspectief van de boeken? Zijn de kleuren naar je zin? groet, Eva.

    4. Eva zegt

      En het lettertype, of heb je liever één van de lettertypes van het andere ontwerp met de hersenen?

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909248 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      Hai Anna, ben ik weer, nog 2 nieuwe ideeën. Deze: hersenen, nodig voor leren. Modern en grafisch opgebouwd en de witte lijnen staan voor de "verbindingslijnen tussen mensen" met de knooppunten, die staan voor de "ontmoetingen". Ik las dat je lettertypen met de open A leuk vindt, dus heb ik daar ook op gelet. Andere kleuren zijn natuurlijk altijd mogelijk. groet, Eva.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 909037 voor Opvallend en professioneel logo gezocht voor Anna's Onderwijsbureau wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Eva:

      Hai Anna, hierbij mijn idee voor uw logo. Uitgevoerd in 2 kleurstijlen. Het leuke van het rechthoekige ontwerp zou kunnen zijn, dat dit meteen de hele voorkant van het visitekaartje kan beslaan. De achterzijde zou dan de info kunnen bevatten in een transparante kleurversie. vriendelijke groet, Eva.

    2. Anna Smit zegt :

      Op zich leuk maar heb je nog andere ideeen? Niet zozeer de puzzelstukjes?

    3. Eva zegt

      Hai Anna, dank voor je reactie. Ja ik heb nog meer, is onderweg. groet, Eva.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network