Professioneel dakbedekkingsbedrijf op zoek naar logo + huisstijldesign

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

Behoefte:

Wij van Alphadak zijn op zoek naar iemand die voor ons een professioneel, modern en tijdloos logo kan maken. Het logo moet kracht en kwaliteit uitstralen.
Wij zijn een jong en groeiende onderneming gespecialiseerd in dakbedekkingen. We willen graag ons netwerk uitbreiden tot een groter klantenbestand. Denk hierbij aan corporaties, VVE’s, overheid, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven, particulieren en onderwijs en zorginstellingen.

Eerste regel logotext: alphadak
Tweede regel logotext graag in twee varianten: dakbedekkingen of dakwerken (dus 1 van de 2 gebruiken dan kunnen we zien welke het meeste ons aanspreekt)
Graag zouden we ook het logo en het huisstijl design willen zien op briefpapier, visitekaartje en op een witte volkswagen transporter bus.
Ik heb wat voorbeelden meegestuurd welke logo's wij mooi vinden. Gebruik uiteraard je eigen style van designen en geen kopies van de bestanden die ik heb meegestuurd. Voorkeur gaat uit naar de kleuren wit, zwart en geel. (Zijn overigens niet verplicht)

Hierna dient er ook nog een website ontworpen te worden, met het nieuwe logo. Graag even een p.m. als je hier ervaring mee hebt.

Veel succes met het ontwerpen.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network