ClickCease Ontwerpen van Trung - Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf!

Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

  • Wedstrijd van: Groenpand
  • Categorie: Overig
  • Totaal budget: € 519.00
  • Datum start : 11-06-2021 11:51
  • Datum einde : 28-07-2021 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden:
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 124
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Groenpand heeft onlangs een nieuw huisstijl jasje gekregen en we willen ons wagenpark ook graag met de laatste mode mee laten gaan. Een Groenpand bus mag lekker opvallen. Wij zijn geen dertien in een dozijn installatiebedrijf, dus onze bus moet dat zeker ook niet zijn!

Dingen die we tof vinden zijn bijvoorbeeld:
- Een eigen busdesign/kleur voor elk van onze diensten (zonnepanelen, warmtepompen, groendaken, etc.)
- Natuurlijke of speelse vormen en illustraties. We hebben er een paar bijgevoegd bij de bestanden, maar voel je vrij om daarmee te spelen of aan toe te voegen. Je hoeft ze absoluut niet per se te gebruiken.
- Een opvallende kleur (groen?)

Op groenpand.nl/stijlgids vind je onze huisstijl kleuren en logo's. Heb je meer/andere bestanden nodig of heb je een vraag over deze wedstrijd, onze marketing guru Esther helpt je graag: [email protected]

Om het je makkelijk te maken hebben we een mock-up beschikbaar gesteld waar je je ontwerp in kunt maken. Deze kun je openen met Adobe Photoshop:

groenpand.nl/belettering-mockup

Word jij de winnaar? We zouden je graag de mogelijkheid bieden om tegen betaling ook een ontwerp te maken voor onze andere bedrijfsauto's. En misschien heb jij ook nog wel gave ideeën voor ons pand? Niet verplicht, wel tof?!

Bedrijfsomschrijving:

Groenpand is een jong idealistisch bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, groendaken en andere energiebesparende mogelijkheden. Ook leveren we schone, groene energie. Onze missie is om woonhuizen en kantoren onafhankelijk te maken van vervuilende fossiele brandstoffen. Neem je een kijkje op onze website? www.groenpand.nl

Doelgroep:

Mensen die net als wij bewust kiezen voor duurzaam.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- Ons logo (zie relevante bestanden)
- De slogan 'Maak je pand planetproof'
- Onze huisstijl kleuren (groenpand.nl/stijlgids)

Trung
  • Overig # 1217216 voor Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Trung:

      Bedankt voor de feedback. Ik heb het doorgevoerd op het design en het nog iets strakker gemaakt. Als er voor elke dienst een andere kleurstelling komt blijft het met dit ontwerp nog herkenbaar als een Groenpand bus.

    2. Groenpand zegt :

      Tof ontwerp, dankje!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1214513 voor Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Trung:

      Ik heb nog eens goed gekeken naar de briefing en wat jullie doen en dacht toen: is het niet mooier om jullie slogan nog prominenter op de bus te zetten?

      Ik heb de bus groener gemaakt en de boodschap nog groter gemaakt. Hierdoor is het logo naar beneden geschoven maar deze is nog net zo zichtbaar.

      De achterkant is ook wat aangepast en wat cleaner geworden. De voorkant is, doordat de kleuren zijn verschoven, nog opvallender en misschien wel herkenbaarder geworden als een 'Groenepand' bus.

    2. Groenpand zegt :

      Inderdaad een goed idee om de slogan prominenter te maken. Ook leuk om de bovenkant groen te maken in plaats van de onderkant. De plaatsing van de elementen op de zijkant kan waarschijnlijk nog iets beter ivm het openschuiven van de deuren (dit 'breekt' de tekst), maar dat zijn kleine details. Achterkant is inderdaad top. Overall heel goed ontwerp!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1214509 voor Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Trung:

      Bedankt voor jullie feedback!

      Ik heb de blobs en buttons aangepast. Het zijn nu oranje teksten geworden.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1213925 voor Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Trung:

      Ik heb vooral gekeken naar hoe jullie site gekeken en daar elementen uitgenomen. Wat ik vet vind aan jullie site zijn de golven die ook iets kunnen toevoegen aan de auto wrap.

      Net als jullie site heb ik het clean en subtiel gehouden. De basis van het ontwerp zijn dus ook die golven. Doordat de golven doorlopen in het ontwerp is het ontwerp asymmetrisch en dat maakt de wrap ook mooi dynamisch.

      Om te voorkomen dat weggebruikers jullie als tuinhoveniers worden gezien heb ik de foto's van de site gebruikt om wat jullie te doen te versterken.

      Jullie gebruiken de kleur oranje voor CTA en volgens mij is dat een mooie kleur om het groen te breken. Vandaar dat jullie telefoonnummer en website in het oranje staan.

    2. Groenpand zegt :

      Dankjewel voor het toelichten van je ontwerpkeuzes Trung! Ik kan zien dat je goed hebt gekeken naar onze huisstijl. Het gebruik van de oranje elementen biedt inderdaad een goed contrast. Misschien dat het wat minder button-achtig aandoet als je het webadres en telefoonnummer oranje maakt en de achtergrond weglaat? ​Van de blobs op de achterkant met ons productaanbod ben ik ook wat minder fan (en eentje is volledig zwart?). Maar overall absoluut een goede basis en een heel eind in de goede richting!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network