ClickCease Ontwerpen van Incredible Design - Templates designen voor webwinkeltool

Templates designen voor webwinkeltool

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: starteenwinkel
  • Categorie: Webpagina design
  • Totaal budget: € 499.00
  • Datum start : 04-02-2013 12:33
  • Datum einde : 20-02-2013 12:30
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 13
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Voor ons product Starteenwinkel.nl zijn wij opzoek naar nieuwe templates voor de webwinkels. Het gaat in eerste instantie om 1 voorbeeld, de homepage, te kiezen uit de volgende thema's : Gadgets ( mobiels etc), mode, eten en drinken, speelgoed en wonen. Uiteindelijk zullen we een winnaar kiezen en die mag alle templates maken. Per template hebben we 3 voorbeelden nodig om dit goed te kunnen html-en. Het zal dan dus gaan om totaal 15 pagina's. Om te laten zien om wat voor soort templates het gaat is het het beste om even gebuik te maken van een proef webwinkel zodat je kan zien wat de voorwaarden zijn aan een template. Wij werken namelijk met een kolom structuur. Dit is duidelijk te zien in de proefwebwinkel.
Inloggen kan via: https://login.starteenwinkel.nl/
Gebruikersnaam: templatedesign
ww: brandsupply
Of kijk op: http://templatedesign.starteenwinkel.nl/

Bedrijfsomschrijving:

Starteenwinkel.nl is een zeer gebruiksvriendelijk webwinkelplatform, waar ondernemers binnen 6 simpele stappen gemakkelijk zelfstandig een professionele en complete eigen webwinkel kunnen starten. Hiervoor is geen technische internet kennis nodig. Binnen no time start u uw eigen webwinkel, inclusief onmisbare functies als voorraadbeheer, assortimentsbeheer en het bieden van diverse voorkomende betaalmethodes voor uw klanten.

Doelgroep:

Onze gebruikers zijn tussen de 30 en 40, zijn actieve internet gebruikers en verkopen over het algemeen enkel via een webshop.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Keuze uit 5 thema's: Gadgets ( mobiels etc), mode, eten en drinken, speelgoed en wonen. En belangrijk is dat de widgets technisch mogelijk zijn binnen het plaform van Starteenwinkel dus het is eigenlijk wel vereist om te kijken naar onze proefwinkel.

Voorbeelden van templates zoals we die nu hebben heb ik toegevoegd. Ze mogen/moeten zeker wat sexier en attractiever!

Incredible Design
  • Webpagina design # 170676 voor Templates designen voor webwinkeltool wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste Pien,

      dit is de “wonen” template. Ik heb hem bijna hetzelfde gehouden als mijn vorige ontwerp (de mode template v2). Toch zitten er een aantal verschillen tussen. Ik heb bijvoorbeeld lange banners gemaakt waar eerst de producten werden geshowd. Dit is ook mogelijk bij de andere templates. Ook is het icon van de rss feed iets donkerder geworden. En bovenaan is de mogelijkheid voor een app ontwerp. Ik heb er al een voorbeeld ingezet voor deze website. Uw klanten kunnen er uiteraard zelf voor kiezen om hier gebruik van te maken. Jammer genoeg beschik ik over een aantal plaatjes geen rechten, maar ik denk dat wij hier wel uitkomen.

      Dit is voor nu mijn laatste inzending. Ik wacht u reactie af en ik hoop natuurlijk dat ik verder mag ontwerpen. Ik wens u alvast succes met het kiezen van een winnaar.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Webpagina design # 170654 voor Templates designen voor webwinkeltool wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste Pien,

      ik heb een tweede design gemaakt voor “mode”. De site is rustiger geworden en er zijn andere kleuren gebruikt. De zoekfunctie is vernieuwd en ik heb de logo’s onderaan weggehaald. De nieuwsbrief is wat uitgebreider en er is ruimte voor een rss feed.

      Jammer genoeg beschik ik niet over de rechten van de plaatjes, maar ik denk dat jullie daarvoor wel kunnen zorgen.

      Ik ben benieuwd naar uw reactie.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Webpagina design # 170387 voor Templates designen voor webwinkeltool wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste Pien,

      dit is mijn “eerste” ontwerp voor Starteenwinkel.nl. Ik heb goed gekeken naar uw voorbeeldpagina. Deze pagina heeft een aantal ‘vrije contenten’. Deze vrije contenten heb ik op een onderscheidende manier geprobeerd toe te passen in mijn ontwerp voorstel.

      De widgets in de linker- en in de rechter sidebar heb ik in het ontwerp gebruikt en daarmee ruimte gemaakt voor de producten. Hierdoor kun je op de homepagina direct in de webshop kijken. Ik heb expres voor kleinere plaatjes gekozen omdat je zo meer producten kunt laten zien; dit is erg belangrijk voor een webshop.

      Ik zou graag willen weten wat u ervan vind. Eventuele aanpassingen zou ik nog kunnen doorvoeren om samen tot een goed eindresultaat te komen.

      Ik hoop op een prettige samenwerking,
      Incredible Design.

    2. starteenwinkel zegt :

      Het design is niet helemaal mijn smaak maar de opzet is verder prima. Ik zie wel een aantal dingen die niet mogelijk zijn maar daar kijk ik verder niet naar om een oordeel te geven over het design. Wat ik leuk vind is dat je ook een mobiel en tablet laat zien. Dat is weer eens wat anders. Verder is het design prima hoor.

    3. Incredible Design zegt

      Beste Pien,

      bedankt voor de supersnelle reactie. Ik begreep uit uw reactie dat er dingen niet mogelijk zijn. Dit kan ik er natuurlijk uithalen als u dat zou willen. De opzet is wel goed dus deze behoud ik.

      Ik begreep ook dat het design niet helemaal uw smaak is. Kunt u vertellen welke kleurencombinatie's u graag terug zou willen zien voor een tweede versie van deze template.

      Ik hoop dat ik vandaag nog een reactie terug krijg dan kan ik ermee aan de slag.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    4. starteenwinkel zegt :

      Ja de zoekfunctie met een min en max prijs en de footer met die afbeeldingen kunnen bijvoorbeeld niet maar ik kan daar wel omheen kijken hoor. Vind zelf het design wat te druk maar vind de opzet wel goed. Misschien kan je mij verrassen met een compleet andere opzet. Dat zou ik liever zien dat dezelfde template met een andere kleur. Ik zie je inzending graag tegemoet.

    5. Incredible Design zegt

      Bedankt,

      ik ga kijken wat ik kan doen.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network