ClickCease Ontwerpen van aarnoo - Tijd voor vernieuwing: ik wil mijn website aanpassen aan de huidige maatstaven!

Tijd voor vernieuwing: ik wil mijn website aanpassen aan de huidige maatstaven!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Clara
  • Categorie: Webpagina design
  • Totaal budget: € 299.00
  • Datum start : 07-11-2012 17:49
  • Datum einde : 13-12-2012 17:47
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 36
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

NOG MAAR ÉÉN DAG! Wie ontwerpt een nieuwe versie voor mijn logo, een waterlelie. Dit is het symbool van mijn praktijk en staat voor een prachtige bloem die sterk geworteld is. Ook wil ik mijn website moderniseren!

Bedrijfsomschrijving:

Praktijk voor psychosociale gestalttherapie; ook voor coaching, training, familie- en organisatieopstellingen

Doelgroep:

Voor iedereen tussen 10 en 100 die vastgelopen is in zijn of haar leven of relatie; voor mensen die het verleden een plek willen geven en voor iedereen die (spirituele) verdieping wil, bewuster wil leven. Ook bestemd voor diegene die zijn of haar communicatie- of sociale vaardigheden wil bijspijkeren.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Bestaand logo al of niet gemoderniseerd, gebruiken. Grote wens is dat de waterleliebladeren 'uitgevouwen' kunnen worden.

aarnoo
  • Webpagina design # 141828 voor Tijd voor vernieuwing: ik wil mijn website aanpassen aan de huidige maatstaven! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer aarnoo:

      Hierbij de versie met de waterlelie verwerkt bij het logo.

      Ik zal even mijn kleurgebruik uitleggen. Ik heb voor veel wit gekozen. Wit is een rustige kleur en geeft ook vertrouwen. Verder heb ik voor paars gekozen, dit is ook een rustige kleur paars waardoor het geheel rustig oogt wat fijn is voor de klant(vooral de oudere). Dit is weg als je bijvoorbeeld een donkere kleur op je afkrijgt. Wit geeft meer vertrouwen en geeft een opener gevoel, wat je denk ik ook wilt bereiken met een praktijk.

      Met vriendelijke groet,
      Arno

    2. aarnoo zegt

      Zit ik op de goede weg met mijn ontwerpen, of wil je iets totaal anders? Ik heb de versie met de lelie weer toegevoegd

    3. Clara zegt :

      Ik ben blij met je aanpassingen, en je zit zeker op de goede weg. Wat het zo ingewikkeld maakt is dat ik nu opeens allerlei ontwerpen krijg op de laatste avond en daarvoor helemaal niets. Nu moet ik me haasten en dat voelt niet goed voor zo'n belangrijke beslising en toch aardig wat geld!

    4. aarnoo zegt

      Ik begrijp het, ik was er al een tijd mee bezig en heb veel keuzes overwogen. Zo was ik eerst heel donker met de paarse kleur op de achtergrond. Dit kwam heel druk over en toen ben ik gaan experimenteren met kleuren etc. Vandaar dat mijn ontwerp wat later is binnengekomen. Ik hoop dat je dit begrijpt.

      Mochten er nog aanpassingen gedaan worden kan dit ook nog altijd na de wedstrijd.

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Webpagina design # 141795 voor Tijd voor vernieuwing: ik wil mijn website aanpassen aan de huidige maatstaven! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer aarnoo:

      Beste opdrachtgever,

      Bij deze een nieuwe versie van mijn ontwerp. Ik heb hierbij gekozen voor het menu bovenaan te plaatsen. De ruimte waar eerst het menu stond heb ik nu gevuld met de contactgegevens die weer op de plaats stonden waar nu het menu stond. Daaronder een kleine video. Mijn idee hierbij is zodra je de video gaat afspelen, dat hij zich vergroot in het midden van de pagina waardoor je de video prettig kunt bekijken.

      Ik hoor graag van u, aanpassingen zijn uiteraard ook bij dit ontwerp mogelijk.

      Met vriendelijke groet,
      Arno

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Webpagina design # 141766 voor Tijd voor vernieuwing: ik wil mijn website aanpassen aan de huidige maatstaven! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer aarnoo:

      Beste Opdrachtgever,

      Bij deze mijn inzending voor uw opdracht, ik heb het logo geplaatst maar zonder de lelie, ik weet niet of dit wel de bedoeling was?

      Daaronder heb ik voor een grote foto gekozen met een tekst, dit is een wisselende foto en zo kunt u al uw diensten die u aanbiedt uitlichten op de website.

      Daaronder heb ik de welkomsttekst met links daarvan het menu. Daaronder heb ik nog een reactie van een van uw klanten, deze kan ook wisselen zo is er variatie op de homepagina wat vaak uitnodigt dat de mensen terugkomen op uw pagina.

      In de footer is ruimte voor diverse links en andere handige dingen. Zo is de footer naast een duidelijk einde van uw pagina ook functioneel voor uw bezoekers.

      Ik hoop dat u het wat vind, en mocht u wijzigingen hebben kan ik deze altijd doorvoeren.

      Met vriendelijke groet,
      Arno

    2. Clara zegt :

      Dag Arno, ik zou de waterlelie er wel graag bij hebben; het idee van die wisselende foto's vind ik mooi, evenals de wisselende reacties van cliënten. Je tweede ontwerp vind ik rustiger en daarom plezieriger. Bedankt.

    3. aarnoo zegt

      Zit ik op de goede weg met mijn ontwerpen, of wil je iets totaal anders? Ik heb de versie met de lelie weer toegevoegd

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network