ClickCease Ontwerpen van dutch - The Bioplastic Factory..we do good, but we want to do great with our new website!

The Bioplastic Factory..we do good, but we want to do great with our new website!

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: basbogerd
 • Categorie: Website design
 • Totaal budget: € 600.00
 • Datum start : 12-01-2015 11:11
 • Datum einde : 26-01-2015 11:03
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 24
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wij bestaan nu ruim 2 jaar en 2015 wordt het jaar van de grote doorbraak! Wij hebben mooie referentie projecten en zijn afgelopen december in het NOS journaal geweest. (check het filmpje: http://nos.nl/artikel/2006936-hoe-je-van-een-suikerbiet-plastic-maakt.html)

Kortom, nu knallen om de Europese marktleider te worden op Bioplastic gebied. Onze nieuwe website is hiervoor ons meest belangrijke instrument! Vandaar dat wij jullie creativiteit vragen om dit doel samen met ons te bereiken.

Termen waar we aan denken bij de nieuwe website:
- Natural look and feel (de producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen)
- Fris
- Internationaal (we hebben zelfs klanten in Afrika en Dagastan)
- Design

Check onze website voor onze producten en wie zij zijn:
http://www.thebioplasticfactory.com

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn The Bioplastic Factory; The Bioplastic Factory is de specialist in verpakkingen gemaakt van natuurlijke materialen. Of het nu gaat om een foodgrade spuitgietverpakking van aardappelzetmeel, een thermovorm schaaltje van mais of een verpakkingsfolie van houtpulp The Bioplastic Factory helpt haar klanten de juiste keuze maken.

Check onze website: www.thebioplasticfactory.com

Doelgroep:

Wij, The Bioplastic Factory, zijn een Business to Business bedrijf. Onze focus betreft verpakkingen in de food industrie. Succesvolle voorbeelden zijn de eerste chipsverpakking van europa die geheel composteerbaar en afbreekbaar is. Tevens hebben wij de verpakking ontwikkeld voor de treindrop van de NS. Belangrijke doelgroep voor ons zijn dus Food-retailers and producenten. Deze moeten wel duurzaamheid en MVO georiënteerd zijn en open staan voor innovatie.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Up to you...verras ons met je design... We willen je niet limiteren met teveel eisen en wensen.

dutch
 • Website design # 435906 voor The Bioplastic Factory..we do good, but we want to do great with our new website! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer dutch:

   Introscherm 3.

  2. dutch zegt

   Beste rob,

   Wij hebben inmiddels een prima concept bedacht voor jullie nieuwe website. Hierbij zullen zowel de boer, de retailer en de Factory een podium aangeboden krijgen.

   Ik kom graag even met jou in contact om dit verder uit te leggen.

   Hoor graag van je,
   Menno Mulder

   www.dutchfellow.eu

  3. basbogerd zegt :

   Nee, we willen richting eindproducten en business to business markt. Tevens is dit vragen om de voedsel discussie die om bioplastics heen hangt.

   Groeten,

   Bas

  4. dutch zegt

   Check!

  5. dutch zegt

   Nu je het me schrijft herinner ik me de discussie bij
   Ernst & Young weer.

  6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Website design # 435905 voor The Bioplastic Factory..we do good, but we want to do great with our new website! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer dutch:

   introscherm 2

  2. basbogerd zegt :

   Nee... we zijn geen frieslandcampina...:-)

   Moet beter

  3. dutch zegt

   dubbel check. Wel een mooi bedrijf.

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Website design # 435904 voor The Bioplastic Factory..we do good, but we want to do great with our new website! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer dutch:

   introscherm 1

  2. basbogerd zegt :

   Hi Menno,

   Idee is tof. Witte letters op een grote mooie foto. Maar is niet direct duidelijk wat we doen...hoe krijgt dit concept een vervolg... hoe link je naar de producten.

   Deze foto is overigens ok.... niet top..

   Groeten,

   Bas

  3. dutch zegt

   Hey Bas,

   Allereerst even een huishoudelijke mededeling. Wij verhuizen op dit moment onze URLs naar een prof. web provider en kunnen daarom vandaag en morgen wellicht minder goed online te bereiken zijn. Zodra dit verholpen is laat ik het jou weten.

   voedsel discussie & bioplastics. Nu ik het zo lees herinner ik me zelfs het moment weer dat er ook bij mijn oude werkgever (Ernst & Young) over gediscussieerd werd.

   Wat de foto's betreft, eens. Echter is het in deze fase voor ons geen haalbare kaart om de fotografie zelf te verzorgen. Iets waar we trouwens wel echt goed in zijn, zowel in een prof. studio (product fotografie) aan het Westeinde te Den Haag en op locatie.

   Heb je voorbeelden van goede fotografie? Zo ja, kun je die naar mij mailen, tijdelijk mail adres [email protected]

   Alle introductie foto's krijgen van ons een 'sausje' waardoor het logo en minstens zo belangrijk de navigatie van de site extra goed zichtbaar worden. De grote menu button zal een belangrijke rol gaan spelen voor de vervolgpagina's.
   Evenals de content bij de introductie schermen onder de foto's (SEO content gericht).

   Enthousiast werden wij van jullie plek (met een knipoog) maar zeker van de ambitie marktleider te worden. Een uitdaging die wij op grafisch vlak samen met jullie wel aandurven. Om dit avontuur ook echt goed af te ronden zouden wij (Dutch fellow & Red factory) wel graag de fotografie (waar nodig) en development voor onze rekening nemen. Op die manier ontstaat er meer een win & win situatie voor beiden. Wij een iets betere vergoeding voor het ontwerp (360.00 euro) omdat wij dan ook de development kunnen doen en jullie een unieke website (geen template geneuzel) die zeker positief zal gaan bijdragen aan de wens marktleider te worden. Plezier tijdens het maken beloof ik je voor beiden. Dit alles heeft bovendien te maken met onze ervaring dat de beste producties online qua design en development evenredig veel aandacht verdienen en zodoende ook krijgen.

   Natuurlijk laten wij heel graag hier zien wat we allemaal kunnen maar horen graag van jullie of bovenstaand voorstel (bij winst van deze contest) tot de mogelijkheden behoort.


   Creatieve groet,
   Menno Mulder

  4. dutch zegt

   Extra note: Het traject van Triple Double was feitelijk van soortgelijk kaliber evenals de wens marktleider te worden.
   Een goede samenwerking is echt noodzakelijk om dit type wensen uit te laten komen. In de praktijk betekende dit voor het Triple Double traject dat er op cruciale dagen de handicap van afstand weggenomen werd door fysiek bij elkaar te gaan werken. Iets wat wij zonder twijfel inmiddels prima kunnen faciliteren.

  5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network