Bandnaam of artiestennaam gezocht

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Ik zoek een bandnaam of artiestennaam. Wat ik zelf een goed voorbeeld vind is de naam Roosbeef. Dat straalt namelijk Nederlandstalige muziek uit, maar het heeft ook iets Engelstaligs (wij maken liedjes in beide talen), het heeft humor. Het klinkt als een artiestennaam omdat de naam van de zangeres er in is verwerkt, maar heeft ook een bandgevoel en het klinkt niet als een solo-artiest (zoals bijvoorbeeld Eefje de Visser). Zoiets zoek ik dus ook.

Wat het moet uitstralen:
* Nederlandse band met Nederlandse en Engelstalige muziek, maar ik wil er ook mee kunnen optreden in m'n eentje met een piano
* theatrale muziek
* Charmant
* Vrouwelijk en zacht
* Een beetje vreemd, apart (denk bijvoorbeeld aan de film Amelie)
* Het liefst mijn eigen naam Katja erin verwerkt of een deel van mijn naam. Dit hoeft niet perse, ik vind het ook leuk om andere opties te krijgen van namen die je zou bedenken bij mijn foto.

Daarnaast is het belangrijk dat de naam onderscheidend is om het goed te kunnen vinden op Google en dat het natuurlijk nog niet bestaat. In de bijlage zitten wat foto's. Probeer je eens voor te stellen welke naam er bij je opkomt als je die foto's ziet en of het klinkt als ik met deze naam op een podium aangekondigd zou worden

Bedrijfsomschrijving:

Band bestaande uit zangeres, celliste, gitarist, toetseniste, bassist en drummer.
We hebben op dit moment de naam Kat Ya (zie www.kat-ya.com), maar willen iets anders omdat we ook Nederlandstalige muziek gaan maken en nu alleen maar Engels.
We treden op in theaters met een voorstelling met liedjes en praatjes tussendoor, serieus maar ook cabaretesk, maar ook met alleen liedjes in bijvoorbeeld cafe's.

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network