ClickCease Pakkende herkenbare naam + LOGO! audio visueel evenementen - Bedrijfsnaam - Brandsupply

Pakkende herkenbare naam + LOGO! audio visueel evenementen

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: jansprangers
 • Categorie: Bedrijfsnaam
 • Totaal budget: € 250.00
 • Datum start : 05-10-2010 09:21
 • Datum einde : 17-10-2010 09:21
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,.eps
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 46
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wij zijn op zoek naar een zeer pakkende herkenbare bedrijfsnaam. Onze werkzaamheden zullen in het begin vooral in een dorp van 25000 inwoners plaatsvinden. Met een goede en nette naam zullen veel mensen het over ons hebben.

Het bijbehorende logo moet de naam bevatten, verder is alles vrij om te verzinnen.

De winnaar van de award verzint voor ons DE naam met bijbehorend logo.

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Mark Rombouts en Jan Sprangers.Allebei al enige jaren in het evenementen vak bezig als Freelance technici.Sinds oktober 2010 hebben zij hun krachten gebundeld en verzorgen sindsdien samen de meest uitgebreide projecten.
Wij verzorgen voor u het complete technische gedeelte wat bij u project komt kijken.
Licht, Geluid Video, Podia, Stroomvoorzieningen en ga zo maar door. Wij verzorgen alles tot in de puntjes zodat de klant zich niet druk hoeft te maken om de technische kant van het project.
Dat is niet alles. We maken voor de klant ook een compleet sfeerplan voor het feest, bedrijfsopening, jubilea, bruiloft en ga zo maar door. Wij verzorgen dan alles van Decor en aankleding tot en met de catering en alle facilitaire voorzienngen zoals bijvoorbeeld sanitair.

Enkele bedrijven waarvoor wij de afgelopen jaren gewerkt hebben zijn: De Efteling, Joop van den Ende Theater producties (Stage-Entertainment).Hamonie Musis Sacrum,
Bazelmans AVR, Popcentrum 013, Beatrix Theater, vd Klundert Muziek,
Eetcafe Janssen & Janssen

Projecten waar wij in het verleden aan gewerkt hebben zijn:
Diverse musicals (The Wiz, Dirty Dancing)Peeenstekers evenementen, Night of the proms dongen, Vele zomerspelen activiteiten en alles technische projecten van de dongense jeugdraad, diverse bruiloften en openingen van bedrijfspanden.

Het bedrijf is een combinatie van Jan Sprangers Producties (voorheen Sprangers Light & Show Design) en Rombouts Geluidstechniek. Kijk op de site voor meer info www.jansprangers.nl

Doelgroep:

Heel simpel: Iedereen.

Wij zijn er voor iedereen. Stichting, bedrijf, vereniging, scouting, sportclub,
bruidspaar,particulier. En ga zo maar door. Iedereen die een evenement (in de breedste zin van het woord) heeft kan bij ons terecht.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het moet een zeer herkenbaar Naam + logo zijn. Zichtbaar op alle ondergronden maar vooral op zwart. Verder geen voorkeur voor kleuren.

Social Network