Logo gezocht voor Blomstring een nieuwe webshop voor de mooiste bloembollen

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: MMVollering
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 250.00
 • Datum start : 21-05-2020 12:49
 • Datum einde : 29-05-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 137
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

We have made a decision as to the logo and in addition I would like to give a special thanks to Sariaka, Philart, BadalHossain and Krisi. You gave us a hard time. Hope to be able to work with you in future projects. Kind regards, Mirjam

Kijk ook svp even in de briefing, daarin hebben we onze producten, propositie, doelgroepen en logo gedachten uitgebreider beschreven.

Blomstring is een nieuw merk voor bloembollen, te verkopen in de webshop, op streekmarkten, en aan professionele hoveniers/tuinarchitecten. Wij zoeken een logo dat stevig en levendig is.
Bedrijfsomschrijving:

Blomstring is een nieuw merk voor premium quality bloembollen uit Nederland, te verkopen in Nederland en EU via een webshop, wellicht via tuincentra (displays) en streekmarkten. Ook de professionele hovenier/tuinarchitect kan bij Blomstring terecht voor grote hoeveelheden.

Blomstring staat voor bloeiend (in Deens/Noors/Zweeds).

Doelgroep:

De particuliere doelgroep koopt bollen maar denkt aan bloemen en tuinieren, de zakelijke klant gaat voor de kwaliteit van de bol.
In eerste instantie verwachten we dat deze doelgroep 40+ is, zij zien bloembollen als een kado, voor zichzelf of om weg te geven. We zullen daarom ook veel aandacht besteden aan de verpakking, zij moeten blij worden van het logo en huisstijl.

Voor zakelijke klanten willen we een duidelijk / stevig logo kiezen. Dit zijn wij, Blomstring staat voor kwaliteit.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We zoeken een stevig, levendig logo, dat ook gebruikt kan worden op verpakkingen, branded tape ed. Herkenbaar, en een feest om uit te pakken.

Toevoeging na dag 2:
- Het woord kan niet gesplitst worden in blom-string, in kleur of visual ertussen, dat zou zijn als het splitsen van bloe-iend of flowe-ring
- Liever een logo waarin een visual is verwerkt dan deze als een apart plaatje erboven. Het lijken anders mogelijk 2 logo's. We hebben echter prachtige visuals gezien waarbij we het woord Blomstring bijna wilden vergeten :-)
- We zijn nieuwsgierig naar jullie vertaling van een clean 'Scandinavisch' logo - daar Blomstring een 'Scandinavisch' woord is

Social Network