ClickCease Ontwerpen van Ilseee - Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten!

Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten!

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Vascos
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 175.00
  • Datum start : 14-02-2013 13:09
  • Datum einde : 25-02-2013 13:07
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf; eps
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 38
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Voor ons hippe bedrijf met vele merkartikelen op het gebied van interior design zijn we op zoek naar een logo. Fris, strak, vernieuwend en modern. Een logo dat past bij de mooie en trendy artikelen die we bieden. Kortom: een design-logo.

Het logo gaan we o.a. gebruiken op onze website, in e-mailings, op verpakkingsmaterialen (verzenddozen, verpakkingsbonnen), onze visitekaartjes en onze on- en offline correspondentie. Maar ook moet het logo goed herkenbaar zijn in PR-uitingen (dus ook klein en in zwart/wit goed te herkennen), en mogelijk in bannering ed.

Weliswaar bieden we home- & lifestyleproducten tegen sterk gereduceerde prijzen, en dragen we ‘sales’ in onze naam, in het logo willen we geen ‘discount’ tot uitdrukking brengen. Er moet niks goedkoops aan zijn. Sterker: het logo moet moderne klasse uitstralen.

Dankjewel alvast voor het nadenken over deze opdracht, en veel succes! We hopen dat er iets uitkomt waar zowel jij als ontwerper en wij als ondernemers blij mee zijn. Wellicht volgen er dan nog vervolgopdrachten.

Bedrijfsomschrijving:

Studio Sales is een online shopping club (in Nederland, België en Duitsland) die exclusieve en trendy merkartikelen op het gebied van wonen en lifestyle biedt. De producten worden in een korte themaperiode met zeer hoge korting aangeboden.

Doelgroep:

Studio Sales is een online shopping club waar vooral moderne en trendy mensen lid van zijn. Voor een moderne smaak hoef je niet per definitie jong te zijn: onze doelgroep is 30 tot 60 jaar. Het zijn liefhebbers van het mooie leven. Mannen en vrouwen met oog voor stijl en design, die het leuk vinden om het op en rond het eigen huis mooi en gezellig te maken. En dat alles met een dosis Hollandse nuchterheid: kwaliteit mag echt wel wat kosten, maar als je de juiste kanalen kent, dan kan het ook betaalbaar blijven.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- We zoeken een strak design-logo
- Associatie: strakke letters á la Linda Magazine.
- 'Blond', fris, modern, hip
- Geen tierelantijntje, verloopjes, krullen etc
- Logo moet voldoende 'body' hebben en ook in z/w kunnen
- In ieder geval hebben we naast het woordmerk ook een beeldmerk nodig. Bijvoorbeeld een klein rood-groen pepertje, een vogeltje of ander diertje, een mandala achtig element of iets anders. Dit beeldmerk kunnen we dan gebruiken als herkenbaar elementje.
- Kleuren: we denken aan heldere, frisse kleur(en) die goed in het oog springen: roze-rood (cerise), oranje, appeltjesgroen,…

Ilseee
  • Logo # 172817 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Ilseee:

      Hierbij een paar kleur aanpassingen in het logo!

    2. Ilseee zegt

      Alle kleur aanpassingen zijn mogelijk, voor zowel het logo, lettertype en vogel. Overal kan alles mooi opgevuld worden in alle kleuren, omdat het uit vlakken bestaat. Dit is handig voor bijvoorbeeld seizoensgebonden 'sale'.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 172818 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Ilseee:

      Vogel los van logo

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 170377 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Ilseee:

      Hierbij mijn tweede inzending

    2. Vascos zegt :

      Hallo Ilseee,

      We kunnen het mailtje niet meer terugvinden, dat we je twee dagen geleden stuurden. Heb je die wel ontvangen? Daarin liet ik je weten erg positief te zijn over je voorstellen en met mijn partner te willen overleggen. Dat heb ik inmiddels gedaan en we zijn allebei erg enthousiast. We vinden zowel de vierkante uitwerkingen erg passend als het 'label'. We kunnen maar moeilijk kiezen, want ze zijn beide prachtig. In ieder geval zouden we graag met jouw voorstel(len) verder willen gaan. Zou je het label-voorstel ajb nog in zwart-wit willen uitwerken? En dan dat z/w-voorstel ook nog in een andere stevige kleur. Bijv. paars-wit. Of cerise-wit. En, omdat we het beeldmerkje ook separaat willen kunnen inzetten, zou je de kolibri ook nog eens separaat willen uitwerken?

      Dankjewel alvast,
      hartelijke groeten,
      Studio Sales

    3. Ilseee zegt

      Hoi Studio Sales,

      Nee ik heb het mailtje niet ontvangen, denk dat er iets verkeerd is gegaan.
      Wel heb ik de 4 sterren gezien die jullie aan een van mijn ontwerpen hadden gegeven.

      Ik ben blij dat jullie zo positief zijn! Dat maakt het werk wat ik doe ook weer leuk ;-)
      Ik zal de aanmerkingen die jullie hebben gegeven aanpassen zo snel mogelijk. Dit word waarschijnlijk morgen avond. Deze stuur ik dan ook morgen avond in. Ik
      Hoop dat dat nog op tijd is.

      Heel erg bedankt voor de feedback en jullie kunnen de ontwerpen van mij verwachten. Ik mag gewoon van allebei een opzetje met de kleuren en ik ga aan de slag met de vogel.

      Groetjes,
      Ilseee

    4. Vascos zegt :

      Leuk Ilseee, we denken dat het heel mooi uitpakt. Zijn benieuwd

      Succes,
      Studio Sales

    5. Vascos zegt :

      Hoi Ilseee,

      We hebben de einddatum van de ´wedstrijd´ vervroegd, zodat we geen nieuwe voorstellen van anderen meer krijgen. We willen er echt graag met jouw voorstellen uitkomen namelijk. Dus neem rustig het weekend de tijd voor de laatste slagen. Het hoeft niet per se vanavond, hoor. Als je nog andere kleur-varianten voor ogen hebt van het full colourlogo, dan houden we ons ook aanbevolen. Ga maar uit van de labelvariant, die heeft onze lichte voorkeur.

      Succes,
      Studio Sales

    6. Ilseee zegt

      Hoi studio sales,

      Wat fijn dat ik nog een weekend de tijd heb om het aan te passen en nog een extra kleuren variant te maken! Ik ga er wat moois van maken. Maak van allebei de ontwerpen een verandering in de kleuren zodat jullie uiteindelijk een goede keus kunnen maken wat voor jullie het beste is.

      Leuk dat jullie de wedstrijd vervroegd hebben en er zoveel vertrouwen in hebben. Dit weekend ziet u de ontwerpen tegemoet.

      Dankje wel!
      Groetjes, Ilse

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 170372 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Ilseee:

      Beste,

      Hierbij mijn eerste inzending.
      Het beeldmerk een vogel en het vierkante vak om de letters heen. Zijn makkelijk te onthouden.

      Ik kijk uit naar uw feedback en eventuele op/aan merkingen!

      Met vriendelijke groet,
      Ilseee

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network