Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten!

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Vascos
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 175.00
 • Datum start : 14-02-2013 13:09
 • Datum einde : 25-02-2013 13:07
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf; eps
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 38
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Voor ons hippe bedrijf met vele merkartikelen op het gebied van interior design zijn we op zoek naar een logo. Fris, strak, vernieuwend en modern. Een logo dat past bij de mooie en trendy artikelen die we bieden. Kortom: een design-logo.

Het logo gaan we o.a. gebruiken op onze website, in e-mailings, op verpakkingsmaterialen (verzenddozen, verpakkingsbonnen), onze visitekaartjes en onze on- en offline correspondentie. Maar ook moet het logo goed herkenbaar zijn in PR-uitingen (dus ook klein en in zwart/wit goed te herkennen), en mogelijk in bannering ed.

Weliswaar bieden we home- & lifestyleproducten tegen sterk gereduceerde prijzen, en dragen we ‘sales’ in onze naam, in het logo willen we geen ‘discount’ tot uitdrukking brengen. Er moet niks goedkoops aan zijn. Sterker: het logo moet moderne klasse uitstralen.

Dankjewel alvast voor het nadenken over deze opdracht, en veel succes! We hopen dat er iets uitkomt waar zowel jij als ontwerper en wij als ondernemers blij mee zijn. Wellicht volgen er dan nog vervolgopdrachten.

Bedrijfsomschrijving:

Studio Sales is een online shopping club (in Nederland, België en Duitsland) die exclusieve en trendy merkartikelen op het gebied van wonen en lifestyle biedt. De producten worden in een korte themaperiode met zeer hoge korting aangeboden.

Doelgroep:

Studio Sales is een online shopping club waar vooral moderne en trendy mensen lid van zijn. Voor een moderne smaak hoef je niet per definitie jong te zijn: onze doelgroep is 30 tot 60 jaar. Het zijn liefhebbers van het mooie leven. Mannen en vrouwen met oog voor stijl en design, die het leuk vinden om het op en rond het eigen huis mooi en gezellig te maken. En dat alles met een dosis Hollandse nuchterheid: kwaliteit mag echt wel wat kosten, maar als je de juiste kanalen kent, dan kan het ook betaalbaar blijven.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- We zoeken een strak design-logo
- Associatie: strakke letters á la Linda Magazine.
- 'Blond', fris, modern, hip
- Geen tierelantijntje, verloopjes, krullen etc
- Logo moet voldoende 'body' hebben en ook in z/w kunnen
- In ieder geval hebben we naast het woordmerk ook een beeldmerk nodig. Bijvoorbeeld een klein rood-groen pepertje, een vogeltje of ander diertje, een mandala achtig element of iets anders. Dit beeldmerk kunnen we dan gebruiken als herkenbaar elementje.
- Kleuren: we denken aan heldere, frisse kleur(en) die goed in het oog springen: roze-rood (cerise), oranje, appeltjesgroen,…

Social Network