Nieuw jong fris administratiekantoor geen stoffig kantoor zoekt strak en modern logo en huisstijl

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Ik wil een strak modern logo en daarbij passende kleuren etc. die ik later ook op social media, visitekaartje en sponsorborden kan gebruiken.

In Januari 2019 opgericht administratiekantoor met 12 jaar ervaring in de accountancy VDS Finance wil zich focussen op de startende ondernemers en deze ontlasten van de volledige administratieve kant op een leuke en online manier. Maar bestaande ondernemers zijn natuurlijk ook van harte welkom. ik werk altijd op basis van vaste maandtarieven, al vanaf € 75 per maand.
Wekelijks je administratie up to date met real time koppelingen.

Bijgaand een foto van mijn kaartje dat ik zelf heb gemaakt op een bekende site die zich daar goed voor leent. Maar het kaartje is nog niet naar volle tevredenheid. De voorkant spreekt mij wel aan, met de VDS zo groot, maar ik wil echt iets custom-made.

In mijn email en papieren correspondentie gebruik ik ook een logo die ik gratis op een site heb gemaakt ook deze bijgevoegd, daar ben ik het minst tevreden over.

VDS Finance, mijn slogan is: administratie zonder zorgen, maar ook dit mag gewijzigd worden als iemand een beter pakkend idee heeft.

Het zou mooi zijn als ik dus een concept heb, dat ik zelf ook nog eens kan aanpassen met teksten voor aanbiedingen of reclames te maken op social media.

Als er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

Bedrijfsomschrijving:

VDS Finance is een administratiekantoor (eenmanszaak) (nog niemand in dienst) dat in januari 2019 is ingeschreven, ik werk al 12 jaar op een accountantskantoor en mag mijn eigen kantoor gaan beginnen en dat gaat al aardig goed.

Doelgroep:

Doelgroep is in beginsel, startende ondernemers, bestaande eenmanszaken, die open staan voor online administratie. en volledig ontzorgd willen worden, maar wel up to date zijn met de administratie.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Zoals op mijn kaartje te zien is, neig ik meer naar het donkere toe, maar ik laat dit liever over aan creatieve mensen die er meer ervaring mee hebben.

Misschien is het een idee om een aantal werkzaamheden te vermelden op het kaartje bijvoorbeeld:
Online administratie
Fiscale aangiftes
Salarisadministratie
Advies en ondersteuning
Alles voor een vast bedrag per maand.

Nogmaals, ik laat dit liever aan de creatieve experts over.

Social Network