Ontwerp logo en huisstijl voor KIWI vastgoed en facility management

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: kimwil
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 419.00
 • Datum start : 17-10-2014 08:01
 • Datum einde : 05-11-2014 11:27
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, eps, word
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 59
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Mijn bedrijf moet uitstralen dat ik jong en energiek ben, zeer flexibel inzetbaar met een hoog kwaliteitsniveau in het afgeleverde werk en betrouwbaar als het gaat om afspraken. De interimfuncties die ik bekleed zijn vaak organisatorische functies waarbij de sleutel tot succes heldere communicatie is waarbij verwachtingen van iedereen goed gemanaged zijn. Ik ga dan ook makkelijk relaties aan met de diverse stakeholders binnen de betreffende functie.

Te leveren producten:
- Digitaal logo-ontwerp;
- E-mail handtekening;
- Visitekaartjes;
- MS Word-sjablonen voor brief, memo, rapportage, offerte, CV.

Deze opdracht is gegarandeerd. Eventueel wordt ontwerper uitgenodigd voor vervolgopdrachten, bijv. design website, acquisitie materiaal, etc.

Bedrijfsomschrijving:

De hoofdactiviteiten van mijn bedrijf zijn interim- en adviesopdrachten op het gebied van vastgoed (bedrijfshuisvesting) en facility management. Bij facility management gaat het om het ondersteunen van het primaire proces van bedrijven, dus alle faciliteiten organiseren die noodzakelijk zijn om het primaire proces van een bedrijf optimaal te laten plaatsvinden. Deze faciliteiten zijn bijvoorbeeld een kantoorgebouw welke beveiligd maar ook schoongemaakt dient te worden, beheer van het wagenpark zodat de medewerkers bij dienstreizen gebruik kunnen maken van een dienstauto, faciliteren van de werkplekken, laptops, mobiele telefoons, contracten voor catering en koffie automaten, etc. Facility management is op te delen in hard services (het kantoorgebouw) en soft services (schoonmaak, catering, etc.).

Om een idee te geven van mogelijke opdrachten die door mij uitgevoerd zouden kunnen worden:
- (Technisch) beheer van vastgoed in de zakelijke markt (bijvoorbeeld kantoren, bedrijfsruimtes);
- Contractmanagement zowel technisch als facilitair;
- Administratief en technisch beheer in opdracht van Vereniging van Eigenaren;
- Inkoop, implementatie en beheer van bijvoorbeeld contracten voor schoonmaak, beveiliging, groenvoorziening, etc.

Vastgoedbeheer en facility management grenzen aan elkaar en kennen zelfs een behoorlijke overlap op diverse vlakken. Doordat ik op beide gebieden ervaring heb benader ik de problematiek van de klant integraal. Dit sluit zeer zeker ook aan bij de trend van de afgelopen jaren waarbij bij de ontwikkeling van vastgoed al in een vroeg stadium de beheerorganisatie wordt betrokken om zodoende bij het ontwerp al rekening te houden met beheersvraagstukken. Tevens zie je dat met name de overheid steeds grotere contracten aangaat bij de ontwikkeling van vastgoed waarbij zij een consortium (PPS-constructies) verantwoordelijk maken voor zowel het ontwerp, de bouw en financiering alsmede het technisch/facilitair beheer en onderhoud over een langere periode (DBFMO contracten).

Doelgroep:

Mogelijk opdrachtgevers zijn facilitair managers (voor elke denkbare onderneming), vastgoedbeheerorganisaties, installateurs en aannemers, VvE’s. Opdrachtgevers kunnen zowel uit de private als de publieke sector komen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- Het logo mag op geen enkele manier verwijzen naar/associëren met een kiwi (fruit)! Het gebruik van de kleur groen en bruin in het logo of de huisstijl is dan ook uitgesloten;
- Graag zorgen dat ook bij zwart-wit prints logo overeind blijft;
- Mijn bedrijfsnaam is gebaseerd op de eerste 2 letters van achter- en voornaam. Dit mag terugkomen in het logo omdat het een verklaring zal geven voor de bedrijfsnaam, maar het is absoluut geen must. Ik verwacht eigenlijk dat het beeldmerk er heel rommelig van wordt. Dus liever een sterk logo dan dat het ten koste gaat van de kwaliteit van logo en huisstijl;
- Ik wil graag ook ontwerpen zien die niet zo standaard zijn voor een vastgoed organisatie, dus niet het traditionele gebouw, kantoor, baksten, kubus, etc.

Social Network