origineel uniek logo gevraagd

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: mccm
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 200.00
 • Datum start : 29-11-2020 14:22
 • Datum einde : 13-12-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 63
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik zoek een logo voor mijn volgend jaar te starten winkel.
Mijn winkel (tje) zal worden gevestigd in een gedeelte van onze oude, gerenoveerde rietgedekte schuur van onze boerderij.
Deze boerderij is in 1832 gebouwd als armenhuis en werkhuis van het dorp waar het in staat, Oosternijkerk. ( meer info hierover in bijlage)
Mijn winkel zal gaan heten: Anno 1832

Mijn winkel zal qua uitstraling een knipoog hebben naar de victoriaanse tijd, ( Laat 19e eeuws) De meubels bijvoorbeeld, zijn van massief grenen, matzwart aan de buitenkant en houtkleur aan de binnenkant. Er zal een grote toonbank zijn van 19e eeuwse degelijkheid, netjes, degelijk, maar ook vakmanschap en een soort landelijk "chique". Ook staat er een ouderwetse kassa op de toonbank en ouderwetse papierrollers. Op de vloer komen blankgrenen planken.
In de winkel zal een kast vol ouderwets schepsnoep zijn, een kast vol met thee in bruine zakjes met eigen merknaam erop. Ook zullen er ouderwetse zepen verkocht worden.

De bijlage geeft wat meer informatie. ( deze bijlage heb ik gemaakt voor de andere ondermers in ons dorp, die ik van de gemeente moest benaderen i.v.m. de vergunning)
Voor vragen of meer toelichting; mail mij!
Verder ook kadopakketten met bijvoorbeeld thee, theepot, boffertpan, ouderwetse schoonmaakmiddelen, klompen, handgemaakt speelgoed en knuffels. Ook worden er plaatselijke souvenirs verkocht. Daarnaast kan men een verse , terplaatse gebakken stroopwafel kopen en is er gratis koffie en thee.
Een beetje een kruising dus tussen een ouderwetse kruidenierswinkel zoals in het openluchtmuseum, Dille kamille en een souvenirswinkel.

Mocht het lukken om hier een geslaagd logo te vinden, dan zoek ik ook nog iemand die ontwerp voor een bord voor in de tuin kan maken. Hier moet het logo op, pijlen naar de ingang, verse stroopwafels koffie ?? en iets dat een beetje duidelijk maakt wat er te koop is.
Deze borden moeten ook duidelijk voor toeristen zijn, want die komen hier veel. Dus wellicht ook in het engels? Of op een andere manier duidelijk maken?
Het bord mag maar een halve vierkante meter zijn van de gemeente, dus dat is niet groot.
Ik plaats er 2 met de ruggen naar elkaar toe, die elk met een pijl naar de deur wijzen, omdat de ingang niet het allerduidelijkst is.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network