Stoer logo voor coachingpraktijk voor kinderen en jongeren

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: N.Mellema
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 25-02-2021 12:45
 • Datum einde : 04-03-2021 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 44
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik wil graag een stoer logo die jongeren kan aanspreken. Ik wil geen kinderachtig plaatje van een hond. Er hoeft ook niet perse een afbeelding van een hond op te staan, maar mag wel. Ik sta hier wel open voor. Ik hou van stoere lettertypes die kracht uitstralen en dit wil ik ook graag uitstralen met mijn bedrijf.
In het logo moet de naam Buddyboost voorkomen en de tekst ‘dog assisted interventions’
Wat mij ook wel leuk lijkt is een spiegeleffect in het logo, omdat honden het gedrag van de deelnemers spiegelt, waardoor de deelnemers zich ontwikkelen

Bedrijfsomschrijving:

Buddyboost biedt specialistische hulp aan jongeren en (jong) volwassenen in de vorm van weerbaarheidstrainingen, sociale vaardigheidstrainingen en agressie regulatietrainingen, met behulp van psychosociaal hulphonden.

Wij werken indien nodig op locatie. Wij besteden veel aandacht aan de individu en werken daarbij vraaggericht waardoor elke training en coachsessie sterk persoonsgebonden is. Deze manier van werken maakt het aanbod geschikt voor een brede doelgroep. Onder deze doelgroep vallen: kinderen (vanaf 8 jaar), pubers en adolescenten.

De samenwerking met de hond is een hoofdthema binnen de trainingen van Buddyboost. Gedurende deze trainingen worden handvatten geboden waarbij de deelnemers meer inzicht krijgen in zichzelf en de hond, zodat zij als team zich kunnen ontwikkelen en met vertrouwen aan de persoonlijke vraagstukken kunnen werken. De doelstellingen van de trainingen kunnen bijvoorbeeld gaan over persoonlijke ontwikkeling, agressie en weerbaarheid, maar ook motivatie vergroten voor verdere passende behandeling bij de reguliere hulpverlening.
De trainingen en coaching is vooral gebaseerd op leren door doen en daarbij veel succeservaringen opdoen.

De naam van mijn bedrijf is ontstaan vanuit de naam van mijn hond Buddy, dit is een zwarte labradoodle. Tevens staat de naam Buddy ook voor vriendschap, kameraadschap en een maatje die een hond kan zijn voor de deelnemers.
De Boost staat voor de doelen die de deelnemers kunnen bereiken. Ze hebben vaak meer in hun mars dan ze zelf denken! Het staat voor de weerbaarheid en assertiviteit die ze willen en ook kunnen bereiken

Doelgroep:

- Kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en adolescenten tot 23 jaar.
- Zorgmijders die geen vertrouwen hebben in hulpverlening en/of andere mensen

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het logo wil ik gebruiken in mijn communicatie, website, sociaal media en promotiemateriaal. Het liefst niet te opzichtige kleuren, mijn voorkeur gaat naar grijstinten, olijf- of mintgroen.
Het logo wil ik ook graag op een stempel kunnen zetten, dus zo gemaakt worden dat het duidelijk is als hij in zwart/wit wordt veranderd.
Maar ik sta ook open voor nieuwe ideeën, met rustige, maar sprekende kleuren. Het moet ieder geval een logo worden wat pubers en hun ouders aanspreekt en die professionaliteit uitstraalt naar verwijzers zoals bv de gemeente etc.
Favoriete logo’s: Kek Amsterdam, vt wonen, noosa amsterdam

Social Network