Strak, modern en fris logo en huisstijl dat professionaliteit, dynamiek en betrouwbaarheid uitstraalt

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: jerryotto
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 319.00
 • Datum start : 23-01-2014 22:02
 • Datum einde : 14-02-2014 22:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,ai,eps
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 103
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

AANVULLING: Het visitekaartje is voor mij vrij belangrijk. Voorbeelden met visitekaartje (voor- en achterkant) hebben dan ook een streepje voor op inzendingen met alleen logo. Verder zie ik dat de meeste inzendingen het uitgangspunt hebben van 'Sein'. Op zich is dit prima, maar een verhaal/gedachte die verder gaat (bv. met security, architectuur, infrastructuur, etc.) wordt ook zeer gewaardeerd!

Een logo voor een IT bedrijf (startende eenmanszaak) die diensten lever aan andere bedrijven als IT Manager, IT Projectmanager en/of IT Architect. IT Security en IT Infrastructuur zijn twee specialiteiten. Visitekaartjes worden voornamelijk gebruikt om te netwerken en moeten een professionele en vooral betrouwbare uitstraling hebben. Voor de rest zal het logo tzt op de website worden gebruikt en op de factuur. Voornaamste is het logo en het visitekaartje.

Bedrijfsomschrijving:

Met "het Sein" werk ik voor diverse bedrijven (w.o. overheid) als IT manager / IT Projectmanager / IT architect. "het Sein" is een afkorting voor SEcurity en INfrastructure en 'het' is vrij vertaald in het engels IT. De domeinen in de IT waar ik op ben gespecialiseerd.Daarnaast kun je 'spelen' met de naam HET SEIN als in baken (zoals een vuurtoren) die je helpt als 'SEIN in de goede richting' of iets met 'Wij SEIN'. Kortom: mogelijkheden :)

Primaire bedrijfsnaam is "het Sein", maar ook "hetsein.it" is vermeld bij de kvk.

Let op! Bedrijfsnaam is "het Sein" met "het". Sein zonder het is namelijk de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland.

Doelgroep:

Zakelijke klanten. Visitekaartjes die ik voor netwerken aan zakelijke relaties kan geven. Het logo komt tzt ook op mijn website en zal gebruiken worden op facturen. Allemaal business to business. Waar het vaak de wat grotere organisaties betreft en overheid.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Bij voorkeur is het logo een beeldmerk op zich die ook zonder naam herkenbaar, eenvoudig te tekenen en een 'verhaal' verteld. Persoonlijk ben ik geen fan van tierelantijntjes en hou ik meer van strak, fris en modern.

Belangrijk dat het logo professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

op visitekaartje wil ik graag het volgende (alles tussen de "" en volgords is als voorbeeld mag veranderd worden)):
"LOGO + bedrijfsnaam",
Naam: "Voornaam (5 letters) Achternaam (4 letters)"
Functie: "IT Manager / Projectmanager / Architect"
Adres: "straat (13letters) Nr (2 cijfers)"
Postcode/woonplaats: "1234 AA, Plaats (8 letters)"
Telnr: "+31(0)6 12345678"
Email adres: ".@hetsein.it"

Social Network