Vrouwelijk en simpel logo huisstijl voor praktijk HappywithHormones

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Het logo en de huisstijl mogen aansluiten bij iets wat vrouwelijke kracht uitstraalt maar ook simpel, holistisch, gezondheid, geluk en duidelijk. Ik heb enkele voorbeelden toegevoegd die mij aanspreken maar voel je ook zeker geroepen om je creativiteit de vrije hand te geven!

De huisstijl wil ik graag doorvoeren in meerdere dingen, te denken aan:
- de website
- visitekaartje / mail
- PDF documenten met adviezen aan cliënt
- te verkopen E-books
- sociale media toepassing
- Logo met en zonder naam (beeldmerk)

Alvast heel erg bedankt voor de
moeite!

Bedrijfsomschrijving:

Hoi! Mijn naam is Fleur en ik ben 28 jaar. Ik ben beginnende met het opzetten van mijn eigen praktijk als Hormoontherapeut. De praktijk gaat Happy with Hormones heten afgekort HWH.

Vrouwen met hormonale klachten kunnen bij mij terecht voor een behandeling om weer hormonaal in balans te komen. Dit doe ik middels adviezen omtrent voeding, leefstijl (te denken aan slaap, rust, beweging, stress reductie) en suppletie adviezen. Het uiteindelijke doel is dat de client weer energiek en in haar kracht de praktijk verlaat.

Doelgroep:

Vrouwen in de leeftijdscategorie 14 - 40 jaar met een mogelijk hormonaal disbalans, hormonale acne, PMS, menstruatie problemen, ongewenste kinderloosheid, PCOS, endometriose. Vrouwen die weer in hun kracht willen komen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

pastel kleuren, zachte, vriendelijke kleuren, vrouwelijke kleuren maar ook fris en energiek!

Graag benodigde bestanden en kleurcodes & Lettertypes

Social Network